Fintechradar.hu – Itt van Magyarország első fintech oldala

Digitális pénzügyekről – közérthetően: elindult a FinTechRadar, az ország első fitnech oldala. Vagyis új pénzügyi híroldal indul Magyarországon, amely a fintech témakörrel foglalkozik. 

FinTechRadar.hu a digitális pénznemektől a nap huszonnégy órájában elérhető, mobilon is tökéletesen működő új bankokon át a fizetésre alkalmas okosékszerekig tárgyaja a pénzügyi startupok világát.

A fintech nem most kezdődik. Ide tartozik az is, hogy sárga csekk helyett az interneten fizetjük be  számláinkat. Vagy az is, hogy egyes netes boltokban már két kattintással fizethetünk. A folyamat azonban most gyorsul fel. Tucatnyi startup dolgozik azon, hogy a papír korában még logikusnak tűnő, ám a számítógépek által feleslegessé tett eljárásokat lecseréljék. Olyan appok születnek, amik segítenek spórolni a nyaralásra, testreszabhatóbbá válnak a biztosítások, átláthatóbbá a befektetések. Itt az ideje annak, hogy a technológia, ami eddig az információhoz jutást, a kommunikációt, a szórakozást tette kényelmesebbé, elkezdjen időt és pénzt spórolni nekünk.

A FinTechRadarnál úgy véljük, a fintech úgy fogja megváltoztatni az életünket, ahogy a Facebook átalakította az ismerősökkel való kapcsolattartást, vagy ahogy az Apple az iPhone-nal átformálta, mit gondolunk a telefonról. Mindez vegyítve a startupok új slágertémájával a mesterséges intelligenciával, ami a pénzügyek terén is ígér egy sor hasznos újítást, igazán fontos változásokat hoz mindennapi életünkbe. Célunk pedig hogy minderről közérthetően, naprakészen számoljunk be.

A Fintechradar.hu az IKO Media Group legfiatalabb csoportja az IKO Digital Kft. terméke, amit Szabó F. Ferenc (előzőleg RTL Klub, Ringier, McCANN Budapest) vezet, vezető szerkesztője Réz György (Ringier, Sziget Fesztiváliroda, PORT.hu), szerkesztője pedig Szedlák Ádám (előzőleg Origo.hu, vs.hu).

Az egyedi algoritmusú website-ot az IKO Digital készítette, a sales tevékenységét az IKO Digital sales végzi.

Megosztás